IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.

Articole informative și noutăți de la SHARP

Știm, există multe tipuri de aparate de purificare a aerului pe piață. Unele au o tehnologie avansată și oferă numeroase beneficii. Însă vă e mereu greu să alegeți ce tip de purificator este mai potrivit pentru propria locuință. Vă explicăm mai jos prin ce se disting purificatoarele de aer Sharp cu tehnologie Plasmacluster de alte purificatoare.
Pandemia a trecut oamenii printr-o sumedenie de stări, dar le-a oferit și ocazia să descopere natura şi multe hobby-uri. Unul care a crescut semnificativ în popularitate este grădinăritul. Este cunoscut faptul că adoptarea mai multor plante produc o stare de bine. Acestea au un rol estetic, dar și unul funcțional. Pe perioada nopții ele absorb dioxidul de carbon și emit oxigen, pe lângă celelalte substanțe pe care le sustrag din aer, purificându-l, conform NASA.
Calitatea slabă a aerului din casă și din spațiile interioare, în care ne petrecem mare parte din timp, este o problemă pe cât de importantă, pe atât de neglijată. Să respiri aer curat, cu umiditate optimă, e o necesitate pentru sănătate și starea de bine de fiecare zi. Dacă te preocupă poluarea aerului din casă, îți vorbim despre sursele principale ale acesteia și îți oferim soluții pentru eliminarea sau diminuarea lor. EPA este un organism independent al Guvernului SUA care se ocupă cu protecția mediului și care analizează efectele poluării asupra sănătății oamenilor. Agenția a identificat principalele surse de poluare a aerului în interiorul clădirilor.
În premieră mondială, Sharp Corporation a dezvoltat un dispozitiv de purificare a aerului echipat cu tehnologia Plasmacluster. Cu ajutorul acesteia noul coronavirus (SARS-CoV-2) sub formă de particule transmise prin aer a fost expus la ioni generați de acest sistem timp de aproximativ 30 de secunde. S-a demonstrat astfel că titrul viral (cantitatea de viruși) s-a redus cu peste 90%.
Categorii