IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.

Beneficii ale purificatoarelor de aer SHARP faţă de alte modele de pe piață

Joi, 28 Ian 2021

Știm, există multe tipuri de aparate de purificare a aerului pe piață. Unele au o tehnologie avansată și oferă numeroase beneficii. Însă vă e mereu greu să alegeți ce tip de purificator este mai potrivit pentru propria locuință. Vă explicăm mai jos prin ce se disting purificatoarele de aer Sharp cu tehnologie Plasmacluster de alte purificatoare.

Plasmacluster, tehnologie SHARP cu beneficii

Dincolo de numeroasele cercetări și studii efectuate în laboratoare independente, care au demonstrat eficacitatea acestor aparate SHARP în privința nu doar a purificării aerului, dar și a optimizării calității sale, deci și a sănătății dumneavoastră, iată câteva argumente pentru faptul că tehnologia SHARP Plasmacluster (ale cărei beneficii sunt descrise şi în acest articol) este cu adevărat superioară oricăror altor dispozitive de purificare a aerului:

  • Datorită sistemului de filtrare, aceste purificatoare SHARP reușesc să atragă în dispozitiv și să purifice nu doar aerul circulant din spațiile interioare, ci și așa-numitul „aer stagnant” (cum ar fi cel de sub canapele sau din spatele mobilelor). Filtrele obișnuite curăță într-o anumită măsură aerul pe care îl atrag în dispozitiv.
  • Prin eliberarea de ioni pozitivi (de hidrogen) și ioni negativi (de oxigen) în spațiile interioare, purificatoarele SHARP reușesc să purifice aerul, nu doar să elimine praful. Acești ioni se atașează pe suprafața diferitor particule poluante care plutesc în aer. Acestea pot fi viruși, bacterii, mucegaiuri microscopice, diferiți alergeni. Apa formată le distruge membrana celulară protectoare și astfel le inactivează.
  • Tehnologia de purificare a aerului Plasmacluster are o capacitate atât de mare de curățare a aerului încât reușește să atragă și să elimine chiar și mirosurile neplăcute „captive” din covoare, canapele paturi, perdele, fum de țigară etc.
  • Purificatoarele de aer SHARP, beneficii sporite pentru un aer interior cu un nivel de umiditate optim. Prea multă umiditate e o rețetă sigură pentru dezvoltarea de mucegaiuri și bacterii. Prea puțină umiditate înseamnă adesea probleme sau cel puțin disconfort de respirație, ochi uscați, piele uscată și iritată.

Uneori, tehnologia Plasmacluster este confundată cu ionizarea.

Sunt lucruri diferite, tehnologia Plasmacluster fiind superioară. Ionizatoarele atașează o încărcătură electrică negativă la particule din aer, ceea ce le face mai aderente la pereți și suprafețe. Ionii generați de tehnologia Plasmacluster sunt eficienți în distrugerea bacteriilor, virusurilor, mucegaiurilor și a altor alergeni din aer. Câțiva din patogenii care se pot afla în aerul din interior și pe care tehnologia Plasmacluster îi distruge, conform mai multor studii realizate în laboratoare internaționale, sunt E.Coli, Staphylococcus Epidermis, Serratia Marsescens și mucegaiul Aspergillus Niger (conform sharpusa.com)

Grație aceleiași tehnologii avansate cu ioni pozitivi și negativi, purificatoarele de aer SHARP reduc și electricitatea statică din spațiile interioare.

Click pe banner pentru a vedea cele mai noi modele de purificatoare SHARP pe eMAG

Motive pentru achiziţia unui purificator de aer SHARP

  • Fiecare model de purificator de aer SHARP are nu doar certificări din partea mai multor laboratoare de cercetare independente, dar și propriul său rating CADR (care indică rata de eliminare a prafului, fumului și a polenului dintr-un spațiu interior atunci când aerul este schimbat de cinci ori pe oră).
  • Smart control: purificatorul de aer vă oferă și avantajul de a seta diferite niveluri de purificare a aerului. În funcție de calitatea și umiditatea aerului la un anumit moment. Sau puteți seta dispozitivul dumneavoastră SHARP în așa fel încât aceste ajustări să se facă automat. De exemplu, atunci când purificatorul de aer SHARP detectează în aer mai multe particule de praf și alți poluanți, poate adapta automat fluxul de aer. Acesta captează, purifică și optimizează încă și mai rapid și eficient tot aerul din spațiul interior. Sau puteți seta dispozitivul în așa fel încât el să regleze automat, la un nivel optim, umiditatea din aerul interior.
  • Nu în cele din urmă: purificatoarele de aer SHARP sunt foarte eficiente din punct de vedere energetic, astfel că nu trebuie să vă faceți griji legate de factura de curent chiar dacă lăsați aceste dispozitive să funcționeze zi și noapte.

Achiziţionarea unui aparat SHARP – beneficii pe termen lung!

Aveți desigur libertatea de a alege orice filtre de aer doriți de pe piață. De ce să nu alegeți însă o marcă ce vă garantează eficiență și rezultate benefice? Tehnologia avansată a purificatoarelor de aer SHARP cu sistemul Plasmacluster vă garantează exact confortul de care aveţi nevoie. Veţi observa cu siguranţă că vă veți simți cu adevărat mai bine datorită îmbunătățirii demonstrabile a aerului din interior.
Alte articole