IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.
 

Energie solară nelimitată? Cu Sharp ai și mai mult! 

 
 

Sharp - partenerul tău pentru energia solară. Pe viață!


Sunteți în căutarea unor panouri fotovoltaice de înaltă calitate pentru producția de energie solară curată, prietenoasă cu mediul înconjurător și cu o durată de viață GARANTATĂ care nu are rival? Atunci ați ajuns la locul potrivit. Deoarece furnizarea de soluții complete de energie solară a fost competența de bază a Sharp încă din anul 1959. Până în prezent, Sharp a livrat peste 50 de milioane de panouri fotovoltaice (PV) de ultimă generație în întreaga lume, aducând satisfacție pentru zeci de mii de clienți internaționali.

Cu peste un milion de clienți în întreaga lume și având livrate peste 50 de milioane de panouri fotovoltaice, Sharp a ajutat la producerea a 15,4 GW (gigawați) de energie electrică, ceea ce echivalează cu o economie totală de emisii de CO2 de 168 Mt (megatone). Sharp are o experiență de peste jumătate de secol ca producător de energie solară - cea mai lungă experiență din industrie, câștigându-și astfel o reputație solidă în lumea panourilor solare.

Panourile solare Sharp funcționează în multe zone din lume, având numeroase aplicații, de la electrificarea caselor de familie până la furnizarea de energie pentru instalații din medii extreme, cum ar fi deșert, insule izolate sau sateliți, inclusiv furnizarea de panouri pentru centrale solare cu puteri instalate de ordinul megawaților.
 
 

 
 

Tehnologia fotovoltaică Sharp a trecut testul timpului

Portofoliul Sharp de panouri fotovoltaice de înaltă performanță este construit atât pentru instalații rezidențiale și comerciale, cât și pentru parcuri fotovoltaice mari. Adaptăm în mod constant gama noastră de panouri fotovoltaice la cele mai noi tehnologii și verificăm cu atenție fiecare inovație tehnologică înainte de utilizare, pentru a putea garanta longevitatea produselor. Nu glumim cu promisiunile pe care le facem clienților!

Ne aprovizionăm cu strictețe doar cu componente de calitate și ne testăm panourile peste standardele IEC. Aceasta înseamnă că oferim doar tehnologie care a trecut testul timpului și module solare care sunt construite pentru 30 de ani de înaltă performanță. Toate modulele noastre au o listă lungă de certificate, de la instituții respectate precum VDE și TÜV.

Toate garanțiile pentru clienții din Uniunea Europeană sunt gestionate de birourile noastre din Hamburg, Germania.

Descoperiți AVANTAJELE SHARP »                            Vedeți panourile
 
 

 

Deveniți angrosist Sharp sau partener de instalare


În calitate de distribuitor sau instalator de sisteme fotovoltaice, aveți nevoie de un brand puternic în portofoliul dvs. de energie solară. Sharp este acel brand fotovoltaic care a câștigat încrederea oamenilor de mai bine de jumătate de secol și continuă să inoveze în diferite categorii de produse.

Pe lângă furnizarea de hardware, Sharp este activă și în afacerile de proiect la nivel mondial, lucrând alături de parteneri la dezvoltarea centralelor solare. Oferim oportunități unice investitorilor, proprietarilor de terenuri și dezvoltatorilor pentru dezvoltarea comună de proiecte fotovoltaice de diferite tipuri.

Aflați cum puteți beneficia de un brand global puternic, cu o gamă solidă de produse fotovoltaice, și de serviciile noastre care vă vor pregăti pentru a avea succes pe termen lung.Solicitați parteneriat >