IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.
 

Informatii despre livrarea produselor

Livrarea produselor comandate se efectueaza intr-un interval de 24h - 48h lucratoare, din momentul confirmarii comenzii si/sau al confirmarii platii daca este cazul, in orice localitate din Romania, exclusiv prin Nemo Express, Fan Courier, Sameday sau Urgent Cargus

In cazul panourilor fotovoltaice, livrarea o facem direct cumparatorului, fie la depozitul nostru din Bucuresti, fie direct la adresa indicata de cumparator. Livrarea la domiciliu a panourilor fotovoltaice o facem cu masinile proprii deoarece securitatea acestora nu poate fi asigurata prin firmele de curierat. Din acest motiv chiar daca se face comanda la distanta, livrarea se face direct cumparatorului care are posibilitatea sa verifice produsele ca integritate inclusiv functionare. Orice defect datorat producatorului se rezolva conform Legii garantiei produselor, dar produsele nu pot fi returnate din alte motive in afara defectelor din vina producatorului.

Livrarea panourilor fotovoltaice se va face intr-un interval de pana la 7 zile de la comanda pentru a consolida mai multe comenzi pe o directie (livrarea se face cu masini de 5 tone detarate la 3,5 tone) care pot transporta mai multe comenzi de 15-20 panouri fotovoltaice. Totul se va face cu acordul cumparatorului, care va fi contactat telefonic si i se va comunica data livrarii.

Toate celelalte comenzi (cu exceptia panourilor fotovoltaice) inregistrate pana la ora 13.00, vor fi procesate si expediate in aceeasi zi lucratoare, in timp ce comenzile inregistrate dupa ora 13.00 sau in afara orelor de program, vor fi procesate si expediate in urmatoarea zi lucratoare. Documentele aferente produselor achizitionate (factura, certificat de garantie, etc), se livreaza  impreuna cu produsele comandate.
 

♦ Tarife livrare 

Dupa efectuarea comenzii on-line veti fi contactat telefonic de catre un operator de vanzari. Comenzile fara o confirmare telefonica prealabila din partea dvs. NU vor fi expediate.

Tariful de livrare și procesare comandă se calculeaza automat in cosul de produse in functie de valoarea si/sau greutatea comenzii efectuate precum si de localitatea de livrare, astfel:
 
 comenzile cu o valoare mai mica de 250 lei (TVA inclus) au un cost de livrare de 22 lei  (manipulare | ambalare | transport)
 comenzile cu o valoare între 250-500 lei (TVA inclus) au un cost de livrare de 18 lei  (manipulare | ambalare | transport)
 comenzile cu o valoare peste 500 lei (TVA inclus) se livreaza GRATUIT
 
Atentie ! Tarifele de livrare mentioante mai sus, sunt valabile numai in aria de acoperire a curierilor. Daca adresa de livrare este in afara ariei de acoperire inseamna ca veti fi taxat/-ă pentru Km suplimentari (probabil ca sunteti deja obisnuit/-ă cu asta) si oricum veti fi anuntat/-ă de costul final, in momentul confirmarii comenzii !
 
Puteti verifica starea comenzii dvs. la adresa in sectiunea "Urmareste comanda" de pe site-ul nostru sau in pagina special dedicata de pe site-ul fiecarui curier folosind informatiile (cod AWB, link pagina verificare) pe care le veti primi de la noi prin email imediat ce vom preda coletele catre firma de curierat rapid.