IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.


Despre noi

In luna Decembrie 2022, firma KTN-Technology SRL va implini 15 de ani de activitate in piata din Romania!

 
Asadar, avem o experienta bogata in importarea, distribuirea si comercializarea produselor electronice si electrocasnice. 
 
Am inceput in anul 2007, cu un mic magazin unde vindeam camere foto si accesorii Fujifilm.

Am continuat cu vanzarea televizoarelor Sharp (made in Japan), apoi in 2009 firma a devenit distribuitor autorizat LG Romania , in 2010 distribuitor autorizat Samsung Romania, in 2014 am inceput colaborarea cu UMC Slovacia care a preluat licenta televizoarelor Sharp, apoi in 2017 am devenit distribuitor Harman Kardon in Romania (brandurile Harman Kardon si JBL), in anul 2021 am inceput colaborarea cu Vestel pentru brandul japonez JVC fiind singurul distribuitor al brandului pe televizoare din Romania. Tot in 2021 am devenit distribuitor autorizat MIO in Romania pentru camerele video instalate pe masini auto.

Fiind partener Sharp Europe din 2007 avem in portofoliu televizoare, monitoare, sisteme audio, cuptoare cu microunde, purificatoare de aer cu functie de umidificare, aparate de aer conditionat portabile, dezumidificatoare, e-scootere, telefoane mobile, panouri fotovoltaice, etc.

Pentru toate produsele marca Sharp enumerate mai sus precum si pentru televizoarele marca JVC, oferim service prin compania CTS-Cardinal Top Systems SRL, companie din acelasi grup cu KTN-Technology SRL.
 


Celor mai putin familiarizati cu istoria brandurilor, le spunem doar ca firma Sharp a fost infiintata in Japonia in anul 1912, deci are  110 de ani de activitate pe piata mondiala si faptul ca Sharp a produs primul panou fotovoltaic in anul 1959. De asemenea, in anul 1976, Sharp a livrat primele panouri fotovoltaice cu utilizare in spatiul cosmic (care au echipat primul satelit japonez de telecomunicatii) iar din 1994, Sharp a inceput sa-si comercializeze panourile fotovoltaice pe piata din Europa.

KTN-Technology SRL are un colectiv format din ingineri, economisti si logisticieni cu o mare experienta in  comercializarea si distribuirea  produselor in piata din Romania,  pe aproape  toate canalele importante de vanzari.

Cumparand de la noi, beneficiati atat de consultanta de specialitate gratuita in alegerea produselor potrivite nevoilor dvs., sfaturi tehnice pentru instalare, punere in functiune si exploatare si scapati de grija unor eventuale defecte ulterioare, deoarece noi ne ocupam de tot!