IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.

Purificator de aer cu umidificator Sharp UA-HD40E-L, 3 modele de filtrare, 4 senzori de praf, Plasmacluster Ion Technology, 26m², alb

Cod : UA-HD40E-L


Brand: SHARP

Garantie: 24 luni

/ Opinia ta

 

Comanda prin telefon la 0731-021-658 | Luni - Vineri 09:00 - 17:00

♦ Informatii Livrare 

Pentru afisarea metodelor de livrare dsponibile, selecteaza in prealabil judetul si localitatea pentru livrare. Tarifele de livrare și procesare comandă se calculeaza automat in functie de valoarea si/sau greutatea comenzii efectuate, precum si de localitatea de livrare, astfel:
 
- comenzile cu valoare mai mica de 250 lei (TVA inclus) au un cost de livrare de 22 lei- comenzile cu valoare intre 200 si 500 lste 500 lei (TVA inclus) se livreaza GRATUIT
Panourile Solare sunt livrate de curieri interni iar co
ei (TVA inclus) au un cost de livrare de 18 lei
- comenzile cu valoare pe
stul de livrare va v-a fi comunicat odata cu confirmarea comenzii.
 
Tarifele de procesare comanda si livrare mentionate mai sus, sunt valabile numai in aria de acoperire a curierilor cu care avem incheiate contracte. Daca adresa de livrare este in afara ariei de acoperire, inseamna ca vei fi taxat/-ă pentru km suplimentari (probabil ca esti deja obisnuit/-ă cu asta) si oricum vei fi anuntat/-ă de pretul final in momentul confirmarii comenzii. Comenzile fara o confirmare telefonica prealabila din partea dvs. NU vor fi expediate.


Purificator de aer cu umidificator Sharp UA-HD40E-L, 3 modele de filtrare, 4 senzori de praf, Plasmacluster Ion Technology, 26m², alb 

 

 

Caracteristici principale

 • Sistem de filtrare complet automat datorita senzorilor integrati
 • Detectarea imediata a fiecarei forme de contaminare a aerului, ceea ce duce la reglarea corespunzatoare si automata a vitezei ventilatorului
 • 3 setari diferite pentru reglarea sensibilitatii senzorilor, plus un mod special de pulverizare cu ioni si un program special pentru eliminarea polenului din aer
 • Mod unic de pulverizare a ionilor: cand activati aceasta functie, dispozitivul produce instantaneu o cantitate mare de ioni de inalta densitate, generati de sistemul Plasmacluster. Acestia se raspandesc in toata incaperea in doar 15 minute, iar ciclul de flux al aerului este alternat intre un nivel ridicat si unul scazut, ceea ce face ca aerul din spatiu sa fie purificat repede, eficient si complet
 • Design si functii adecvate pentru orice spatii interioare: forma si designul filtrelor de aer SHARP sunt concepute astfel incat sa se adapteze si sa se integreze perfect unui dormitor, unei sufragerii, unui birou sau oricaror altor spatii interioare
 • Setari multifunctionale, pentru a putea adapta functionalitatea acestor dispozitive la mediul, nevoile si stilul tau de viata in spatii interioare

 

Controleaza umiditatea din incapere

Efecte negative ale umiditatii neadecvate asupa sanatatii

Atunci cand umiditatea este sub 30% rezistenta imunitara generala scade, iar disconfortul respirator resimtit este major. La o umiditate mai mica de 40% se activeaza virusurile. Peste 65% umiditate in aer incep sa apara spori ai diferitelor tipuri de mucegaiuri.

 

Senzori de umiditate, in ajutarul sanatatii tale

Daca suferi de afectiuni ale pielii, dar si respiratorii, atunci stii ce diferenta poate face si cat de important este nivelul de umiditate din casa ta. Senzorii inteligenti integrati asigura constant ca procentajul ramane acolo unde este cel mai confortabil pentru tine.

   

Aer curat, dar si umiditate optima

In functie de temperatura incaperii, purificatorul de aer cu functie de umidificare mentine constant o umiditate optima a aerului, intre 55% si 65%, adica nivelul recomandat pentru sanatatea si confortul corpului uman. De asemenea, reglarea umiditatii optime eficientizeaza si mai mult purificarea aerului: particulele de apa se leaga de ionii generati de sistemul Plasmacluster, care sunt apoi atrasi in filtru impreuna cu apa. Acest lucru contribuie la eliminarea mirosurilor deranjante precum cele care provin din covoare, perdele si draperii, canapele, lenjerii de pat.

 

 Tehnologie care imita natura

Tehnologie pentru un aer cu adevarat pur

Procesul de curatare a aerului prin producerea de ioni negativi si pozitivi din vaporii de apa existenti in aer este similar modului in care natura optimizeaza calitatea aerului. "Aer curat" inseamna: un aer sanatos, care face bine corpul, creierului si starii noastre generale, nu doar un aer partial filtrat de praf, uscat, imbacsit cu parfumuri si substante toxice.

   

Curata aerul din fiecare colt al camerei

Purificatoarele de aer SHARP cu Plasmacluster elimina eficient o varietate mare de alergeni, agenti patogeni si poluanti aeropurtati, echilibreaza nivelul de oxigen si de umiditate din aerul din interior, imbogatindu-l cu ioni suplimentari. Efectul este nu doar de improspatare si curatare a aerului, ci si de imbunatatire a starii generale a persoanelor care respira in acel spatiu interior

 

Tehnologia Plasmacluster explicata

Tehnologia inovativa Plasmacluster, folosita de SHARP in purificatoare, are la baza eliberarea in aer a ionilor (pozitivi si negativi) care curata aerul, inainte de a-l filtra mecanic. Odata descarcati in atmosfera, ionii se lipesc de alergeni, bacterii, spori de mucegai si de virusurile care pastreaza oxigenul in aer si descompun molecule de hidrogen de pe suprafetele lor in moelcule de apa.

Ionii generati de sistemul Plasmacluster sunt de acelasi fel precum ionii pozitivi si negativi care se gasesc liberi in natura.

 

Plasmacluster, arma eficienta in lupta cu Coronavirus

 

Efectele benefice semnificative ale tehnologiei de puroficare a aerului Plasmacluster au fost masurate si studiate in cadrul multor institute internationale. Acestea au confirmat ca ionii generati sunt eficienti in eliminarea a 23 de tipuri de bacterii (inclusic E.Coli), virusuri (inclusiv SARS-COV-2, virusul gripei comune, al gripei aviare si al poliomielitei), mucegaiuri si alti alergeni.
   
Pana acum, numeroase organizatii au deminstrat eficacitatea clinica a tehnologiilor folosite de SHARP in suprimarea activitatii unor substante nocive, inclusiv a bacteriilor rezistente la medicamente si alergeni asociati acarienilor, precum si reducerea nivelului inflamatiilor bronsice la copii cu astm.
   
Capacitatea de filtrare a acestor dispozitive a fost testata si certificata de catre mai multe laboratoare independente. Fiecare model de filtru SHARP are proprietatiile certificarii CADR (Clean Air Delivery Rate), un sistem metric ce masoara performanta purificatoarelorde aer rezidentiale, in conditiile schimbarii de cinci ori pe ora a aerului dintr-o incapere.
   
Tehnologia folosita de SHARP este sigura deopotriva pentru oameni si animale, indiferent de concentratia ionilor eliberati pentru a putea purifica cu succes aerul din incaperi, ajuta la eliminarea mirosurilor si reduce electricitatea statica de pe suprafete.

 

Eliberare de ioni

Sistemul de ionizare Plasmacluster, prin eliberarea de ioni pozitivi de hidrogen si negativi de oxigen, castiga lupta impotriva virusurilor cu usurinta, distrugand si mucegaiurile, printre alti patogeni. Este ca o protectie in plus impotriva factorilor mediului.

 

Tehnologia Plasmacluster este folosita in peste 80 de miliane de dispozitive din intreaga lume, incluzand cele mai importante firme din industria auto si producatorii de aparate frigorifice.

Aceste dispozitive curata aerul cu ajutorul ionilor pozitivi (de hidrogen) si negativi (de oxigen), extrasi din moleculele de apa existente in aer. Tototdata, aerul este purificat si printr-un sistem de filtrare performant, cu filtre multiple. Scapati astfel nu doar de alergeni, particule poluante aeropurtate, de fum si de mirosuri neplacute, dar veti respira totodata si un aer curatat de bacterii, mucegaiuri, acarieni si alte particule ce dauneaza sanatatii si confortului zilnic.

 

Filtrul HEPA

Filtrele TRUE HEPA si Long Life care pot dura pana la 5 ani in functie de modelul dvs. si de mediul inconjurator.

Flitrarea True Hepa capteaza 99.97% dintre alergenii din aer care trec prin filtru cu diametru de 0.3 microni sau mai mare.

   

Stiati ca aerul din locuinte poate fi de 5 ori mai poluat decat aerul din spatiile deschise?

Purificatoarele de aer SHARP combina tehnologia Plasmacluster cu filtrarea HEPA pentru un mediu mai nepoluat, un aer mai poluat.

   
Alergenii proveniti de la animalele de companie si particulele din fumul de tigara au marimi de aproximativ 1.0 microni. Filtrele HEPA folosite in dispozitivele SHARP sunt concepute sa opreasca agenti poluatori de 3 ori mai mici decat acestia cu o eficienta de pana la 99.97%.
   
Filtrele HEPA si SHARP sunt ideale pentru eliminarea alergenilor din gospodarii reducand cu succes polenului, praful, parul animalelor si fumul din locuinte, 99.97% din microparticulele din aer raman blocate la trecerea aerului printr-un filtru HEPA. Printre acestea se numara deopotriva agenti poluatori pe care-i putem vedea (PM10), dar si cel invizibil vederii umane (PM2.5).
   

Certificari in laboratorae independente

Purificatoarele de aer SHARP sunt testate de catre laboratoare independente unde sunt verificate capacitatiile de curatare a aerului din sistemul de filtrare. Fiecare model are propria evaluare CADR (Clean Air Delivery Rate) care se refera la rata de eliminare a fumului, a prafului si polenului cand aerul din camera este schimbat de 5 ori pe ora.

 

De ce conteaza 0.3 microni?

Un pre-filtru lavabil pentru retinerea particulelor aeropurtate mari, un filtru de carbon activ pentru reducerea mirosurilor extind durata de viata a filtrului HEPA.

 

 

Filtrele de carbon activ

Pastrarea incaperilor fara mirosuri este foarte simpla cu purificatoarele de aer SHARP echipate cu un filtru de carbon activ.

 

 

Siguranta

Folositi filtre de provenienta SHARP pentru o durata de viata mai lunga a acestora pentr a ajuta purificatorul de aer sa functioneze la parametrii optimi.

   

Schimba filtrele mai rar

Filtrele de carbon SHARP sunt atat de durabile incat nu necesita inlocuirea lor mai devreme de 2 ani, rezultand costuri reduse* de operare.

*Durata de folosire a filtrelor variaza in functie de mediul unde este folosit.

   

Schimba aerul casei tale

Aparatul de purificat aer este la fel de eficient ca filtrul pe care acesta il foloseste. Piesele de schimb ale aparatelor SHARP sunt esentiale pentru mentinerea performantelor ridicate, filtrele de carbon si deodorizante fiind conceputepentru fiecare model in parte.

   

Beneficiile filtrului de carbon activ

In multe purificatoare de aer SHARP, filtrele de carbon activ sunt folosite impreuna cu filtrele HEPA, impreuna ducand la eliminarea impuritatiilor din aer:

 • Praf
 • Spori de mucegai
 • Fum
 • Mirosuri emanate de substante de curatare
 • Benzen

 

 

Aer de calitate

Filtrele de carbon activ au o proprietate speciala care va permite eliminarea compusilor organici volatili (VOC) atunci cand aerul viciat trece prin ele. Acest material poros are ca scop captarea microparticulelor din aer care trec de filtrul HEPA.

   

Cum folosim eficient un filtru de carbon

Filtrele de carbon activ sunt parte importanta a purificatoarelor de aer, fiind folosite in principal pentru eliminarea mirosurilor din incaperi, de exemplu fumul de tigara. Odata ce filtrul de carbon este plin, acesta isi reduce eficienta si este necesara schimbarea lui, conform recomandarilor din manualul de utilizare.

   

Filtrare completa cu filtrul HEPA si carbon activ

Folosite impreuna, filtrul de carbon activ si HEPA pot retine 99.97% din microparticulele cu dimensiuni incepand de la 0.3 microni in sus, impreuna cu alte particule suspendate in aer. Eficienta unui filtru de carbon activeste benefic amai ales persoanelor cu alergii, inclusiv fumatorii pasivi, care se vor bucura de o calitate mai buna a aerului si de o respiratie imbunatatita.

 

Specificatii suplimentare

 

Construite pentru eficienta

Purificatoarele de aer SHARP cu filtrul HEPA sunt certificate ENERGY STAR si sunt foarte eficiente energetic, pentru ca tu sa te poti bucura de aer proaspat noapte si zi.

   

Certificat ARB

Cu certificarea ARB poti fi sigur ca tehnologia cu ioni Plasmacluster produce zero ozon (mai putin de 0.02 ppm) si de 5 ori mai putin decat prevad standardele de siguranta FDA, OSHA, WHO si NIOSH.

   

Functinare silentioasa

Aparatele de purificare a aerului SHARP sunt silentioase. Atat de silentioase incat nivelul zgomotului produs de acestea este de doar 15 dB (similar fosnetului creat de frunzele copacilor) pentru a nu deranja ambianta vietii cotidiene si pentru a permite un somn odihnitor.

 

Prin ce difera aceste filtre fata de celelalte de pe piata?

 

Aer filtrat, nu "mascat"

Pe piata exista mai multe tipuri de filtre cu ioni, dar filtrele SHARP Plasmacluster sunt diferite si demonstrabil superioare. Iata de ce: filtrarea aerului are loc nu doar in interiorul dispozitivului (cum se intampla, in mod ineficient, in cazul altor filtre), ci este filtrat practic tot aerul din incapere. Filtrul SHARP elimina (nu doar "mascheaza") particulele aeropurtate nedorite, inclusiv peretii celulari ai microorganismelor deteriorate in procesul de filtrare.

 

Ce fac gresit alte purificatoare fata de SHARP?

La majoritatea filtrelor de aer de pe piata, aerul nu este absorbit eficient in dispozitive, astfel ca filtrarea prin acele dispozitive este insuficienta si imcompleta. Practic, doar aerul din fluxul de aer atras in aparat va fi filtrat, nu tot aerul din incapere, iar consecinta este ca asa-numitul "aer stagnat" din spatiu (de exemplu din spatele mobilei) nu va fi filtrat. La SHAP, este curatat chiar si aerul de sub paturi, mobilier, canapele.


Purificator de aer cu umidificator Sharp UA-HD40E-L, 3 modele de filtrare, 4 senzori de praf, Plasmacluster Ion Technology, 26m², alb 

 

 

Caracteristici principale

 • Sistem de filtrare complet automat datorita senzorilor integrati
 • Detectarea imediata a fiecarei forme de contaminare a aerului, ceea ce duce la reglarea corespunzatoare si automata a vitezei ventilatorului
 • 3 setari diferite pentru reglarea sensibilitatii senzorilor, plus un mod special de pulverizare cu ioni si un program special pentru eliminarea polenului din aer
 • Mod unic de pulverizare a ionilor: cand activati aceasta functie, dispozitivul produce instantaneu o cantitate mare de ioni de inalta densitate, generati de sistemul Plasmacluster. Acestia se raspandesc in toata incaperea in doar 15 minute, iar ciclul de flux al aerului este alternat intre un nivel ridicat si unul scazut, ceea ce face ca aerul din spatiu sa fie purificat repede, eficient si complet
 • Design si functii adecvate pentru orice spatii interioare: forma si designul filtrelor de aer SHARP sunt concepute astfel incat sa se adapteze si sa se integreze perfect unui dormitor, unei sufragerii, unui birou sau oricaror altor spatii interioare
 • Setari multifunctionale, pentru a putea adapta functionalitatea acestor dispozitive la mediul, nevoile si stilul tau de viata in spatii interioare

 

Controleaza umiditatea din incapere

Efecte negative ale umiditatii neadecvate asupa sanatatii

Atunci cand umiditatea este sub 30% rezistenta imunitara generala scade, iar disconfortul respirator resimtit este major. La o umiditate mai mica de 40% se activeaza virusurile. Peste 65% umiditate in aer incep sa apara spori ai diferitelor tipuri de mucegaiuri.

 

Senzori de umiditate, in ajutarul sanatatii tale

Daca suferi de afectiuni ale pielii, dar si respiratorii, atunci stii ce diferenta poate face si cat de important este nivelul de umiditate din casa ta. Senzorii inteligenti integrati asigura constant ca procentajul ramane acolo unde este cel mai confortabil pentru tine.

   

Aer curat, dar si umiditate optima

In functie de temperatura incaperii, purificatorul de aer cu functie de umidificare mentine constant o umiditate optima a aerului, intre 55% si 65%, adica nivelul recomandat pentru sanatatea si confortul corpului uman. De asemenea, reglarea umiditatii optime eficientizeaza si mai mult purificarea aerului: particulele de apa se leaga de ionii generati de sistemul Plasmacluster, care sunt apoi atrasi in filtru impreuna cu apa. Acest lucru contribuie la eliminarea mirosurilor deranjante precum cele care provin din covoare, perdele si draperii, canapele, lenjerii de pat.

 

 Tehnologie care imita natura

Tehnologie pentru un aer cu adevarat pur

Procesul de curatare a aerului prin producerea de ioni negativi si pozitivi din vaporii de apa existenti in aer este similar modului in care natura optimizeaza calitatea aerului. "Aer curat" inseamna: un aer sanatos, care face bine corpul, creierului si starii noastre generale, nu doar un aer partial filtrat de praf, uscat, imbacsit cu parfumuri si substante toxice.

   

Curata aerul din fiecare colt al camerei

Purificatoarele de aer SHARP cu Plasmacluster elimina eficient o varietate mare de alergeni, agenti patogeni si poluanti aeropurtati, echilibreaza nivelul de oxigen si de umiditate din aerul din interior, imbogatindu-l cu ioni suplimentari. Efectul este nu doar de improspatare si curatare a aerului, ci si de imbunatatire a starii generale a persoanelor care respira in acel spatiu interior

 

Tehnologia Plasmacluster explicata

Tehnologia inovativa Plasmacluster, folosita de SHARP in purificatoare, are la baza eliberarea in aer a ionilor (pozitivi si negativi) care curata aerul, inainte de a-l filtra mecanic. Odata descarcati in atmosfera, ionii se lipesc de alergeni, bacterii, spori de mucegai si de virusurile care pastreaza oxigenul in aer si descompun molecule de hidrogen de pe suprafetele lor in moelcule de apa.

Ionii generati de sistemul Plasmacluster sunt de acelasi fel precum ionii pozitivi si negativi care se gasesc liberi in natura.

 

Plasmacluster, arma eficienta in lupta cu Coronavirus

 

Efectele benefice semnificative ale tehnologiei de puroficare a aerului Plasmacluster au fost masurate si studiate in cadrul multor institute internationale. Acestea au confirmat ca ionii generati sunt eficienti in eliminarea a 23 de tipuri de bacterii (inclusic E.Coli), virusuri (inclusiv SARS-COV-2, virusul gripei comune, al gripei aviare si al poliomielitei), mucegaiuri si alti alergeni.
   
Pana acum, numeroase organizatii au deminstrat eficacitatea clinica a tehnologiilor folosite de SHARP in suprimarea activitatii unor substante nocive, inclusiv a bacteriilor rezistente la medicamente si alergeni asociati acarienilor, precum si reducerea nivelului inflamatiilor bronsice la copii cu astm.
   
Capacitatea de filtrare a acestor dispozitive a fost testata si certificata de catre mai multe laboratoare independente. Fiecare model de filtru SHARP are proprietatiile certificarii CADR (Clean Air Delivery Rate), un sistem metric ce masoara performanta purificatoarelorde aer rezidentiale, in conditiile schimbarii de cinci ori pe ora a aerului dintr-o incapere.
   
Tehnologia folosita de SHARP este sigura deopotriva pentru oameni si animale, indiferent de concentratia ionilor eliberati pentru a putea purifica cu succes aerul din incaperi, ajuta la eliminarea mirosurilor si reduce electricitatea statica de pe suprafete.

 

Eliberare de ioni

Sistemul de ionizare Plasmacluster, prin eliberarea de ioni pozitivi de hidrogen si negativi de oxigen, castiga lupta impotriva virusurilor cu usurinta, distrugand si mucegaiurile, printre alti patogeni. Este ca o protectie in plus impotriva factorilor mediului.

 

Tehnologia Plasmacluster este folosita in peste 80 de miliane de dispozitive din intreaga lume, incluzand cele mai importante firme din industria auto si producatorii de aparate frigorifice.

Aceste dispozitive curata aerul cu ajutorul ionilor pozitivi (de hidrogen) si negativi (de oxigen), extrasi din moleculele de apa existente in aer. Tototdata, aerul este purificat si printr-un sistem de filtrare performant, cu filtre multiple. Scapati astfel nu doar de alergeni, particule poluante aeropurtate, de fum si de mirosuri neplacute, dar veti respira totodata si un aer curatat de bacterii, mucegaiuri, acarieni si alte particule ce dauneaza sanatatii si confortului zilnic.

 

Filtrul HEPA

Filtrele TRUE HEPA si Long Life care pot dura pana la 5 ani in functie de modelul dvs. si de mediul inconjurator.

Flitrarea True Hepa capteaza 99.97% dintre alergenii din aer care trec prin filtru cu diametru de 0.3 microni sau mai mare.

   

Stiati ca aerul din locuinte poate fi de 5 ori mai poluat decat aerul din spatiile deschise?

Purificatoarele de aer SHARP combina tehnologia Plasmacluster cu filtrarea HEPA pentru un mediu mai nepoluat, un aer mai poluat.

   
Alergenii proveniti de la animalele de companie si particulele din fumul de tigara au marimi de aproximativ 1.0 microni. Filtrele HEPA folosite in dispozitivele SHARP sunt concepute sa opreasca agenti poluatori de 3 ori mai mici decat acestia cu o eficienta de pana la 99.97%.
   
Filtrele HEPA si SHARP sunt ideale pentru eliminarea alergenilor din gospodarii reducand cu succes polenului, praful, parul animalelor si fumul din locuinte, 99.97% din microparticulele din aer raman blocate la trecerea aerului printr-un filtru HEPA. Printre acestea se numara deopotriva agenti poluatori pe care-i putem vedea (PM10), dar si cel invizibil vederii umane (PM2.5).
   

Certificari in laboratorae independente

Purificatoarele de aer SHARP sunt testate de catre laboratoare independente unde sunt verificate capacitatiile de curatare a aerului din sistemul de filtrare. Fiecare model are propria evaluare CADR (Clean Air Delivery Rate) care se refera la rata de eliminare a fumului, a prafului si polenului cand aerul din camera este schimbat de 5 ori pe ora.

 

De ce conteaza 0.3 microni?

Un pre-filtru lavabil pentru retinerea particulelor aeropurtate mari, un filtru de carbon activ pentru reducerea mirosurilor extind durata de viata a filtrului HEPA.

 

 

Filtrele de carbon activ

Pastrarea incaperilor fara mirosuri este foarte simpla cu purificatoarele de aer SHARP echipate cu un filtru de carbon activ.

 

 

Siguranta

Folositi filtre de provenienta SHARP pentru o durata de viata mai lunga a acestora pentr a ajuta purificatorul de aer sa functioneze la parametrii optimi.

   

Schimba filtrele mai rar

Filtrele de carbon SHARP sunt atat de durabile incat nu necesita inlocuirea lor mai devreme de 2 ani, rezultand costuri reduse* de operare.

*Durata de folosire a filtrelor variaza in functie de mediul unde este folosit.

   

Schimba aerul casei tale

Aparatul de purificat aer este la fel de eficient ca filtrul pe care acesta il foloseste. Piesele de schimb ale aparatelor SHARP sunt esentiale pentru mentinerea performantelor ridicate, filtrele de carbon si deodorizante fiind conceputepentru fiecare model in parte.

   

Beneficiile filtrului de carbon activ

In multe purificatoare de aer SHARP, filtrele de carbon activ sunt folosite impreuna cu filtrele HEPA, impreuna ducand la eliminarea impuritatiilor din aer:

 • Praf
 • Spori de mucegai
 • Fum
 • Mirosuri emanate de substante de curatare
 • Benzen

 

 

Aer de calitate

Filtrele de carbon activ au o proprietate speciala care va permite eliminarea compusilor organici volatili (VOC) atunci cand aerul viciat trece prin ele. Acest material poros are ca scop captarea microparticulelor din aer care trec de filtrul HEPA.

   

Cum folosim eficient un filtru de carbon

Filtrele de carbon activ sunt parte importanta a purificatoarelor de aer, fiind folosite in principal pentru eliminarea mirosurilor din incaperi, de exemplu fumul de tigara. Odata ce filtrul de carbon este plin, acesta isi reduce eficienta si este necesara schimbarea lui, conform recomandarilor din manualul de utilizare.

   

Filtrare completa cu filtrul HEPA si carbon activ

Folosite impreuna, filtrul de carbon activ si HEPA pot retine 99.97% din microparticulele cu dimensiuni incepand de la 0.3 microni in sus, impreuna cu alte particule suspendate in aer. Eficienta unui filtru de carbon activeste benefic amai ales persoanelor cu alergii, inclusiv fumatorii pasivi, care se vor bucura de o calitate mai buna a aerului si de o respiratie imbunatatita.

 

Specificatii suplimentare

 

Construite pentru eficienta

Purificatoarele de aer SHARP cu filtrul HEPA sunt certificate ENERGY STAR si sunt foarte eficiente energetic, pentru ca tu sa te poti bucura de aer proaspat noapte si zi.

   

Certificat ARB

Cu certificarea ARB poti fi sigur ca tehnologia cu ioni Plasmacluster produce zero ozon (mai putin de 0.02 ppm) si de 5 ori mai putin decat prevad standardele de siguranta FDA, OSHA, WHO si NIOSH.

   

Functinare silentioasa

Aparatele de purificare a aerului SHARP sunt silentioase. Atat de silentioase incat nivelul zgomotului produs de acestea este de doar 15 dB (similar fosnetului creat de frunzele copacilor) pentru a nu deranja ambianta vietii cotidiene si pentru a permite un somn odihnitor.

 

Prin ce difera aceste filtre fata de celelalte de pe piata?

 

Aer filtrat, nu "mascat"

Pe piata exista mai multe tipuri de filtre cu ioni, dar filtrele SHARP Plasmacluster sunt diferite si demonstrabil superioare. Iata de ce: filtrarea aerului are loc nu doar in interiorul dispozitivului (cum se intampla, in mod ineficient, in cazul altor filtre), ci este filtrat practic tot aerul din incapere. Filtrul SHARP elimina (nu doar "mascheaza") particulele aeropurtate nedorite, inclusiv peretii celulari ai microorganismelor deteriorate in procesul de filtrare.

 

Ce fac gresit alte purificatoare fata de SHARP?

La majoritatea filtrelor de aer de pe piata, aerul nu este absorbit eficient in dispozitive, astfel ca filtrarea prin acele dispozitive este insuficienta si imcompleta. Practic, doar aerul din fluxul de aer atras in aparat va fi filtrat, nu tot aerul din incapere, iar consecinta este ca asa-numitul "aer stagnat" din spatiu (de exemplu din spatele mobilei) nu va fi filtrat. La SHAP, este curatat chiar si aerul de sub paturi, mobilier, canapele.


Caracteristici generale
Functii
Timer
Child Lock
Indicator calitate aer
Tehnologia Ion Plasmacluster (generator ioni pozitivi si negativi)
Purificare in 3 nivele
Ion shower
Umidificator
Ion Spot
Intelligent mode

Culoare
Alb

SPECIFICATII TEHNICE
Tip panou de comanda
Digital
Touch screen

Recomandat pentru incaperi pana la
26 mp

Putere maxima
25 W

Dimensiuni si mase
Dimensiune produs (Latime x Lungime x Inaltime)
399 x 615 x 230

Dimensiune cutie
437 x 657 x 263

Greutate neta KG
7.9 kg

Greutate cutie
9.7 kg

Fără comentarii pentru acest produs